Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

Ami Önnek teher, nekünk teljesítendő feladat!

 

Üdvözöljük az Agroland Spedition Kft. honlapján!

 

Cégünk az 1990-es évek eleje óta tevékenykedik a nemzetközi szállítmányozás sokrétű piacán.

A szakmában megszerzett több évtizedes tapasztalatunk biztos alapot ad ahhoz, hogy munkánkat pontosan, megbízhatóan, az ügyfél igényeket maximálisan kielégítve végezzük.

Minden munkatársunk, gépkocsivezetőink egyaránt az ügyfélközpontú üzletpolitika szellemében végzik munkájukat. Tapasztaltságuk és hozzáértésük nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy megbízóink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.  Valamennyi megbízásunk során törekszünk a rugalmas ügyintézésre, az árufuvarozási határidők maradéktalan betartására, és adott esetben az egyedi igények kielégítésére is.

Az Európai Unió egész területén belül vállalunk fuvarozási feladatokat, melynek minőségét és megbízhatóságát modern technikai rendszerünk is garantálja (lekövethető GPS-ek, árumozgás nyomon követése). Megbízásaink elsősorban autóipari,- alapanyag,- és műanyaggyártó,- csomagolás technikai cégektől érkeznek, de ponyvás autóinkkal - igény szerint- ettől eltérő kereskedelmi árut is szállítunk.

Gépparkunk 5 nyerges szerelvénnyel és egy furgonnal- akár expressz gyorsasággal is- biztosítja, hogy a szállítandó áru hiánytalanul célba érjen.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett megbízóink körében üdvözölhetjük!

Keressen minket bizalommal!

 

Prokaj Attila
ügyvezető

 
Agroland Spedition Kft. - Magyar